Innovation

På Slagelse Heldagsskole har vi et ønske om, at vores elever skal klædes så godt på til fremtiden som muligt.

Igennem anderledes skoledage med varieret indhold ønsker vi at præsentere vores elever for nye måder at tænke undervisning på.

"Udeskole"

I indskolingsklasserne tager man hver uge på udeskole, hvor elever sammen med lærere og pædagoger har undervisning udenfor. Her laves bl.a. samarbejdsøvelser, mad over bål og læring om og i ude-rummet.

Vi samarbejder med Slagelse Naturskole, som har flere lokaliteter til deres disposition.

Udeskole9

Udeskole5

"Den åbne skole"

Vi samarbejder med lokale virksomheder, hvor eleverne gives mulighed for at få indblik i de mange facetter disse indeholder.

Eksempelvis har vi samarbejde med lokale byggemarkeder, SK forsyning og Affald Plus i Næstved (Yderzonen).

Img 2085

"Innovation"

Vi har løbende innovationsprojekter igang på Slagelse Heldagsskole. Vi har et stort fokus på bæredygtighed og genbrug.

"Erhvervspraktik"

Vi tilbyder elever i 7.-10. klasse muligheden for at komme i erhvervspraktik. Disse praktikker kan tilpasses til den enkelte elev, og vi vil gå langt for at imødekomme den enkelte elevs ønske og behov. Som udgangspunkt skal eleven/familien selv skabe kontakten til virksomheden, de ønsker erhvervspraktik hos, men vi hjælper selvfølgelig i det omfang, dette lader sig gøre. Vi samarbejder tæt sammen med UU-Vestsjælland, hvilke står for det lovmæssige i Erhvervspraktikkerne. Vi sørger for, at alle formaliteter er på plads inden opstart i erhvervspraktikken.